Godt å ha en jordskokkvenn når egen avling svikter.
En vanlig feilmerking på protein, gjør det utfordrende å konkurrere på like premisser.
Å spise både bærekraftig og sunt kan by på visse utfordringer.
Grønnkålen er proppfull av vitaminer og mineraler.
Kjenner du forskjellene og likhetene på knoll og stilk?
Lag smakfullt grovbrød med koriander og fennikel.
Larver og fermentert mat er bare noen av trendene dette året.
Norge har verdens friskeste geiter, men spiser minst. Overskuddskillingen er en uutnyttet ressurs og et skjult matsvinn.
Sunt, billig og godt av grønne urter.
La barna spise grønnsakene før middag.
Ikke tren splitprogram hvis du ikke kan trene mange ganger per uke.
Er det sunt å drikke sitronvann, eller er det bare et gammelt kjerringråd?
Nytt år, nye muligheter, og ofte massevis av nyttårsforsetter.
Når sunn mat smaker like godt som den ser ut til.
Hva skjer hvis vi får i oss alt vi trenger av næringstoffer, men reduserer litt på kaloriinntaket?
Nå smaker vintergrønnsakene enda bedre!
Jeg har nå fullført min første sesong som birøkter. Birøkt er verdifullt for fremtiden vår – bli med på dugnaden.
Kålrabi kan bidra til å forebygge sykdom, særlig om du tilbereder den optimalt.
Skremselspropaganda og udokumenterte påstander.
Å bli kjent med en ny, næringsrik matvare er både gøy og lærerikt.
Hva er forskjellen på rød grønnkål, svartkål og grønn grønnkål?
I år skulle jeg få det til i åkeren og jeg skulle dyrke til eget bruk. Helt slik ble det ikke.
La skalken bli en del av et bærekraftig kosthold.
Deilige norske villbær, finnes det noe bedre?