Fra tradisjonsmat til sunn idealmat.
Protein i mager sjømat kan redusere risikoen hjerte- og karsykdom, viser norsk studie fra Nasjonalt Institutt for Ernærings- og Sjømatforskning.
Det er viktig å spise fet fisk, men hvit fisk er også sunt.
Mandler bedrer kvaliteten på kostholdet til både barn og voksne.
Går bort fra å kun anbefale magre meieriprodukter.
Å lage julekalender av appelsin og nellikspikere er en koselig og avslappende aktivitet for hele familien.
og litt lettere.
Ost kan beskytte mot hjerte- og karsykdom.
Sunnhet er nå viktigere enn lav pris.
Følger du anbefalingene har du ingenting å frykte.
Gresskar er mer enn halloweenpynt, den er en deilig kalorifattig antioksidantkilde.
Viktig for normal utvikling av hjerne og sentralnervesystem.
Alle vet at sukker ikke er bra for helsa, men hva med honning?
Kålgrønnsaker er assosiert med lavere risiko for eggstokkreft.
Bra for helsa, eller bare trendy?
Melkesukker er ikke like skadelig for tennene som annet sukker.
Surdeig senker glykemisk indeks og tilgjengeligheten av mineraler i brødet.
Ei grundig analyse av oppdrettslaksen det siste tiåret visar at innhaldet av dei fleste uønskte stoff har gått ned.
Kan du alltid stole på at maten er riktig merket?
Gir bedre effekt enn kolesterolsenkende medisiner alene.
Nå blir nøkkelhullsmerket enda strengere.
Bruker mer bygg i øl enn i mat.
Mindre sukker, men du bør ikke overdrive inntaket av søtstoffet.
Les ingredienslisten, så blir du ikke lurt.