• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Bramat tester lomper

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 15. juli 2021

Størst forskjell på saltinnholdet.

Spis poteter selv om du vil ned i vekt

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. juli 2021

Kalde poteter gir lavere blodsukker enn varme.

Pastasalat med chevre og spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 09. juli 2021

En deilig pastasalat med smakfulle rødbeter, chévre og spekeskinke.

Disse påleggene bør du velge

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. juli 2021

Dropp søtpålegg og pålegg tilsatt karragenan, velg heller andre pålegg.

Mange barn og unge får i seg for mye koffein

Detaljer
Skrevet av: Benjamin Colding-Jarowski, mastergradstudent i klinisk ernæring
Publisert 30. juni 2021

Brytes langsomt ned i kroppen.

Bramat tester hamburgere

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 29. juni 2021

99% kjøtt i vinnerne.

Derfor bør du spise nøtter

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 28. juni 2021

Nøtter er en undervurdert matvare som mange styrer unna i frykt for å legge på seg.

Slik gjør du pizzaen sunnere

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 27. juni 2021

Gjør du de riktige valgene kan du spise pizza til middag med mindre dårlig samvittighet.

Greit å vite om faste

Detaljer
Skrevet av: Frida Sandnes, Mastergrad student i ernæring Universtitetet i Tromsø
Publisert 17. juni 2021

Ned i vekt og bedre helse?

Bramat tester pastasaus

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 15. juni 2021

Stor forskjell på tomatinnhold.

Betennelsesdempende kosthold

Detaljer
Skrevet av: Elise Ellingsen, Mastergradstudent i klinisk ernæring, Universitetet i Tromsø
Publisert 10. juni 2021

Kan maten vi spiser påvirke betennelse i kroppen?

Bramat tester bygg-, havre- og rismåltider

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 03. juni 2021

Ikke så sunt som du kanskje tror.

Bakte tomater med feta og pasta

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 01. juni 2021

TikTok klassikeren som alle snakker om!

Maten som holder deg ung og frisk

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 01. juni 2021

Bremser kroppens aldring.

Jernfattig? Ikke spis spinat!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 25. mai 2021

Mange kvinner bør spise jernrik mat for å unngå jernmangel. Men hvor finner vi egentlig jern?

Bramat tester pølsebrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 20. mai 2021

Stappfulle av raske karbohydrater.

Kjør på med fiber!

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 20. mai 2021

Spiser du nok fiber? I tilfelle er du nokså alene.

Bramat tester grillpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. mai 2021

Ganske stor forskjell på kjøttinnholdet.

Bramat tester havregrøt

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. mai 2021

Stor forskjell på fiberinnholdet.

Butter chicken - indisk smørkylling

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 30. april 2021

En klassisk indisk rett som er verdt jobben.

Bramat tester gulost

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 28. april 2021

Mest protein og kalsium i de margreste.

Har du hørt om sushi doughnut?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 23. april 2021

Fargerik kosemat som faller i smak hos de fleste.

Bramat tester vegetarburgere

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 16. april 2021

Stor forskjell på innhold av grønnsaker og protein.

Kreftfremkallende stoff i potetchips

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. april 2021

Fremdeles for mye akrylamid i noen typer chips.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  418

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  293

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  110

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 11 av 60

  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Siste fra bramat.no

Kongesalat med scampi

Middag

Derfor bør flere kvinner bruke kreatin

Næringsstoffer

Beinskjør av å trene for mye?

Helse

Pilates med fokus på mage

Webtrening yoga og pilates

Derfor bør du lytte til ernæringsforskerne

Kosthold
Sjokoladegrøt med banan og bringebær

Sjokoladegrøt med banan og bringebær

Frokost

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern
  • Informasjonskapsler
  • Kontakt