• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Bramat tester lomper

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 15. juli 2021

Størst forskjell på saltinnholdet.

Spis poteter selv om du vil ned i vekt

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. juli 2021

Kalde poteter gir lavere blodsukker enn varme.

Pastasalat med chevre og spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 09. juli 2021

En deilig pastasalat med smakfulle rødbeter, chévre og spekeskinke.

Disse påleggene bør du velge

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. juli 2021

Dropp søtpålegg og pålegg tilsatt karragenan, velg heller andre pålegg.

Mange barn og unge får i seg for mye koffein

Detaljer
Skrevet av: Benjamin Colding-Jarowski, mastergradstudent i klinisk ernæring
Publisert 30. juni 2021

Brytes langsomt ned i kroppen.

Bramat tester hamburgere

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 29. juni 2021

99% kjøtt i vinnerne.

Derfor bør du spise nøtter

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 28. juni 2021

Nøtter er en undervurdert matvare som mange styrer unna i frykt for å legge på seg.

Slik gjør du pizzaen sunnere

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 27. juni 2021

Gjør du de riktige valgene kan du spise pizza til middag med mindre dårlig samvittighet.

Greit å vite om faste

Detaljer
Skrevet av: Frida Sandnes, Mastergrad student i ernæring Universtitetet i Tromsø
Publisert 17. juni 2021

Ned i vekt og bedre helse?

Bramat tester pastasaus

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 15. juni 2021

Stor forskjell på tomatinnhold.

Betennelsesdempende kosthold

Detaljer
Skrevet av: Elise Ellingsen, Mastergradstudent i klinisk ernæring, Universitetet i Tromsø
Publisert 10. juni 2021

Kan maten vi spiser påvirke betennelse i kroppen?

Bramat tester bygg-, havre- og rismåltider

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 03. juni 2021

Ikke så sunt som du kanskje tror.

Bakte tomater med feta og pasta

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 01. juni 2021

TikTok klassikeren som alle snakker om!

Maten som holder deg ung og frisk

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 01. juni 2021

Bremser kroppens aldring.

Jernfattig? Ikke spis spinat!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 25. mai 2021

Mange kvinner bør spise jernrik mat for å unngå jernmangel. Men hvor finner vi egentlig jern?

Bramat tester pølsebrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 20. mai 2021

Stappfulle av raske karbohydrater.

Kjør på med fiber!

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 20. mai 2021

Spiser du nok fiber? I tilfelle er du nokså alene.

Bramat tester grillpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. mai 2021

Ganske stor forskjell på kjøttinnholdet.

Bramat tester havregrøt

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. mai 2021

Stor forskjell på fiberinnholdet.

Butter chicken - indisk smørkylling

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 30. april 2021

En klassisk indisk rett som er verdt jobben.

Bramat tester gulost

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 28. april 2021

Mest protein og kalsium i de margreste.

Har du hørt om sushi doughnut?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 23. april 2021

Fargerik kosemat som faller i smak hos de fleste.

Bramat tester vegetarburgere

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 16. april 2021

Stor forskjell på innhold av grønnsaker og protein.

Kreftfremkallende stoff i potetchips

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. april 2021

Fremdeles for mye akrylamid i noen typer chips.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  418

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  293

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  110

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 11 av 60

  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Siste fra bramat.no

"Blue zones" - stedene i verden der folk lever lengst og holder seg friskest

Helse

Kongesalat med scampi

Middag

Derfor bør flere kvinner bruke kreatin

Næringsstoffer

Beinskjør av å trene for mye?

Helse

Pilates med fokus på mage

Webtrening yoga og pilates

Derfor bør du lytte til ernæringsforskerne

Kosthold

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern
  • Informasjonskapsler
  • Kontakt