Når sunn mat smaker like godt som den ser ut til.
Hva skjer hvis vi får i oss alt vi trenger av næringstoffer, men reduserer litt på kaloriinntaket?
Nå smaker vintergrønnsakene enda bedre!
Jeg har nå fullført min første sesong som birøkter. Birøkt er verdifullt for fremtiden vår – bli med på dugnaden.
Kålrabi kan bidra til å forebygge sykdom, særlig om du tilbereder den optimalt.
Skremselspropaganda og udokumenterte påstander.
Å bli kjent med en ny, næringsrik matvare er både gøy og lærerikt.
Hva er forskjellen på rød grønnkål, svartkål og grønn grønnkål?
I år skulle jeg få det til i åkeren og jeg skulle dyrke til eget bruk. Helt slik ble det ikke.
La skalken bli en del av et bærekraftig kosthold.
Deilige norske villbær, finnes det noe bedre?
Størrelsen på tallerken virker inn på hvor mye du spiser.
Løksuppe er en fantastisk måte å få i seg løk på – men hva inneholder en porsjon løksuppe?
Har du rabarbra i hagen har du gratis vitamin K.
Tre alternative kosthold kan bremse økningen av klimagassutslipp og bedre helsen vår.
Lag en sunn dessert til 17. mai og når du vil unne deg noe godt med god samvittighet!
Du trodde kanskje spinat var det sunneste du kunne spise? Tro om igjen. Brennesle gruser spinat.
Olivenolje er kanskje en av verdens beste fettkilder.
Forvelling og innfrysing er en smart metode for bevaring av mat, som jeg har nytt gleden av i hele vinter.
Mye brukt men dårlig dokumentert.
Skrei tilfredsstiller alle mine krav til smak, sunnhet og bærekraft – det er det få proteinkilder som gjør.
En god smoothie er som godteri, bare mye sunnere. Tilsetter du litt krydder blir den bare enda bedre!
Slik lager du grønnkåldryss, som gjør maten sunnere på en, to tre!
Linser og norsk sei er et måltid for både helsen og miljøet.