• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Høstsuppe med kylling

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Hvitvins- og smørdampede grønnsaker

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Sommerens friske grønnsaker på grillen. Det er nydelig og fargesprakende tilbehør til grillmat.

Hot curry

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Ingefær har vært dyrket i Kina, India og flere afrikanske land i mange tusen år. Frisk ingefær er nydelig i kjøttretter. Bli kjent med den. I denne retten er det frisk ingefær.

Honningmarinert skinkebiff

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Skinkebiff er flott grillmat. En marinade av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir nydelig smak. Her får du både søtt og salt.

Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Lag kyllingsalat på en ny og morsom måte!

Hotte koteletter på 1-2-3

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Lyst på noe sterkt? Tabasco, rød chili og karri setter en skikkelig piff på hverdagen. Krydre svinekotelettene med denne blandingen og du vil få en het opplevelse.

Hotte kjøttkaker

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Kjøttkaker har i mange år vært en av grunnstenene i det norske kjøkken. Men i den senere tid er det kommet mange varianter av kjøttkakene. Her er en oppskrift på en sterkere og mer aromatisk variant.

Hjemmelaget potetmos

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Så enkelt og så godt! Potetmos fra pose blir aldri det samme igjen etter dette…

Grønnsaksuppe med strimlet svinekjøtt

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Grønnsaksuppe med svinekjøtt har du kanskje ikke prøvd før? Denne er kjempegod og full av viktige næringsstoffer.

Gulrotsuppe

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Gulrotsuppe er en sunn, fyldig og fargerik suppe med mye smak.

Guacamole

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Moset avocado med hvitløk, chili, sitronsaft og krydder smaker kjempegodt. Brukes som dipp eller tilbehør til f.eks. grillmat.

Gulasj med kyllingkjøttdeig

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Ungarerne elsker sin lekre, røde gulasj som tradisjonelt lages med storfekjøtt. Vi har gjort en liten hverdagslig vri på oppskriften og bruker i stedet kyllingkjøttdeig.

Gulasjsuppe fra Ungarn

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Gulasjsuppe fra Ungarn går aldri av moten. Det finnes ulike oppskrifter på gulasjsuppe. Denne kan vi anbefale.

Helgrillet entrecôte

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Grilling av store stykker skremmer mange, men det er faktisk enklere enn du tror. Husk å snu kjøttet ofte, og bruk steketermometer!

Helstekt indrefilet av svin

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Kan du tenke deg noe bedre enn en mør indrefilet av svin sammen med godt tilbehør?

Grønnsaksuppe med kjøttboller

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Kjøttfarse, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm suppe på tallerkenen. Rask og enkelt.

La barna få yoghurt!

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. mai 2011

Saft er en mye større kilde til sukker enn yoghurt.

Her er de sunneste pølsene!

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 19. mai 2011

Stor test av grillpølser.

Ingefærsmoothie

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsbiolog (Cand.scient.)
Publisert 16. mai 2011

Ingefær i smoothien gir den både ekstra smak og antioksidanter.

Grønnsaksuppe med fine kyllingboller

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 15. mai 2011

Lag egne farseboller til suppen av kyllingkjøttdeig. Det blir både magert og smakfullt.

Grønnsaksuppe

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 15. mai 2011

Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling. Den er ferdig på få minutter.

Grønnsaksragu

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 15. mai 2011

Vanvittig enkel måte å tilberede grønnsaker på. Passer til alle kjøttretter.

Grønnsakspakker

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 15. mai 2011

Dette er enkel mat som kan lages i stand lang tid i forveien. Putt grønnsakene i ovnen eller på grillen 10 minutter før det skal serveres.

Grønnsaksmiks

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 15. mai 2011

Ha god og varm panne og stek grønnsakene raskt rett før du vil servere dem, grønnsakene er best når de får beholde litt tyggemotstand og være litt sprø.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  418

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  293

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  110

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 54 av 60

  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58

Siste fra bramat.no

Kongesalat med scampi

Middag

Derfor bør flere kvinner bruke kreatin

Næringsstoffer

Beinskjør av å trene for mye?

Helse

Pilates med fokus på mage

Webtrening yoga og pilates

Derfor bør du lytte til ernæringsforskerne

Kosthold
Sjokoladegrøt med banan og bringebær

Sjokoladegrøt med banan og bringebær

Frokost

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern
  • Informasjonskapsler
  • Kontakt