• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Ytrefilet med chilikål

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 10. juni 2011

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

BraMat tester yoghurt til barn

Detaljer
Skrevet av: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh
Publisert 31. mai 2011

Hvilken yoghurt bør du gi barnet ditt?

Jamaicapanne

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Maten på Jamaica er vanligvis godt krydret og tung, basert bla på kjøtt og ris, ofte garnert med kokosmelk.

Japansk biffsuppe

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Japanere er kjent for god kvalitetsmat. Ta frem pinnene og nyt denne retten.

Ingefærlam i wok

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Wok er en dyp rundbunnet stekepanne som brukes i Kina, men som i dag er kjent over hele verden og brukes mye.

Indrefilet surret i spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!

Foto: Astrid Hals/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Indrefilet med kiwi og papaya

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Svinekjøtt sammen med frukt er utrolig godt. Skulle det være vanskelig å få tak i papaya kan du bruke pære i stedet.

Indisk hønsesuppe med karri

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Når du har kokt høns får du mye god kraft som er ideelt til supper. Noe av hønsekjøttet kan du bruke i suppa.

Høstsuppe med kylling

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Hvitvins- og smørdampede grønnsaker

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Sommerens friske grønnsaker på grillen. Det er nydelig og fargesprakende tilbehør til grillmat.

Hot curry

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Ingefær har vært dyrket i Kina, India og flere afrikanske land i mange tusen år. Frisk ingefær er nydelig i kjøttretter. Bli kjent med den. I denne retten er det frisk ingefær.

Honningmarinert skinkebiff

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Skinkebiff er flott grillmat. En marinade av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir nydelig smak. Her får du både søtt og salt.

Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Lag kyllingsalat på en ny og morsom måte!

Hotte koteletter på 1-2-3

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Lyst på noe sterkt? Tabasco, rød chili og karri setter en skikkelig piff på hverdagen. Krydre svinekotelettene med denne blandingen og du vil få en het opplevelse.

Hotte kjøttkaker

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Kjøttkaker har i mange år vært en av grunnstenene i det norske kjøkken. Men i den senere tid er det kommet mange varianter av kjøttkakene. Her er en oppskrift på en sterkere og mer aromatisk variant.

Hjemmelaget potetmos

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Så enkelt og så godt! Potetmos fra pose blir aldri det samme igjen etter dette…

Grønnsaksuppe med strimlet svinekjøtt

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Grønnsaksuppe med svinekjøtt har du kanskje ikke prøvd før? Denne er kjempegod og full av viktige næringsstoffer.

Gulrotsuppe

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Gulrotsuppe er en sunn, fyldig og fargerik suppe med mye smak.

Guacamole

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Moset avocado med hvitløk, chili, sitronsaft og krydder smaker kjempegodt. Brukes som dipp eller tilbehør til f.eks. grillmat.

Gulasj med kyllingkjøttdeig

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Ungarerne elsker sin lekre, røde gulasj som tradisjonelt lages med storfekjøtt. Vi har gjort en liten hverdagslig vri på oppskriften og bruker i stedet kyllingkjøttdeig.

Gulasjsuppe fra Ungarn

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Gulasjsuppe fra Ungarn går aldri av moten. Det finnes ulike oppskrifter på gulasjsuppe. Denne kan vi anbefale.

Helgrillet entrecôte

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Grilling av store stykker skremmer mange, men det er faktisk enklere enn du tror. Husk å snu kjøttet ofte, og bruk steketermometer!

Helstekt indrefilet av svin

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Kan du tenke deg noe bedre enn en mør indrefilet av svin sammen med godt tilbehør?

Grønnsaksuppe med kjøttboller

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Kjøttfarse, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm suppe på tallerkenen. Rask og enkelt.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  420

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  294

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  47

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  112

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  539

Side 54 av 61

  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Omega-3 kan redde liv. Det er på tide at vi sier det høyt!

Ekspertinnlegg

Bramat tester knekkebrød

Tester

10 øvelser på 10 minutter med Funkygine

Webtrening styrke

Ungdom som spiser frokost får bedre karakterer

Helse

Enkel epleterte med salt karamell

Mellommåltid

Mulig å slanke seg frisk fra diabetes type 2

Kosthold

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt