I Thailand spiser man gjerne suppe til alle måltider.
Frikassé er en tradisjonsrett som mange har minner om.
Passer til skinkestek, svinekoteletter, grillmat og spekemat.
Små, fylte paprika med ris og karbonadedeig er supre som en del av et tapasbord med sunne retter.
Fruktspyd er friskt og godt. Passer til både spekemat, røkt skinke, som en dessert eller som en mellomrett for å rense ganen.
En veldig god og enkel potetsalat. Sommerlig og frisk. Kan anbefales.
Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.
Server egg på couscous-salat som en egen liten rett eller la den være en del av en større buffet.
En enkel middelhavsinspirert forrett, perfekt for varme sommerdager.
Svinekjøtt kan brukes til alt. Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat.
Nydelig alternativ til salat som tilbehør til grillmat. Enkelt å lage og raskt ferdig på grillen eller i stekeovn.
Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie. Stekes på grillen eller i stekeovn. Lettlaget og godt!
Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage.
Salat er sunt og godt og kan lages i endeløse varianter. Her er en frisk variant med kokt skinke, appelsin og ananas.
Det er ingenting i veien med å bruke posesaus. Du kan gjerne piffe den opp litt med de smakene du måtte ønske, vi har valgt sjalottløk og pepper.
Med deilige smaker av mynte og mango, blir kotelettmiddagen riktig så eksotisk.
Godt når du vil ha en rask blings, men likevel ha det lille ekstra. Danskene kan rugbrød og pålegg.
Legg kyllingfilet og sommerkål på rist i en gryte og la det dampe seg saftig og mørt.
Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.
Koteletter er noe alle liker og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig god middag. Her er en vri smakstilsatt med eplecider.
Enkel og rask mat som metter. Ciabatta er brød som opprinnelig kommer fra Italia og har blitt veldig populært verden over.
Raskt, magert og fantastisk godt. Renskåret svinekjøtt kan du spise med verdens beste samvittighet.
Å dra dit pepperen gror, det skal vi ikke. Men en chiligryte setter sine spor.