Magnesium er et av de viktigste mineralene for kroppen vår. Likevel er det mange som ikke får i seg nok, noe som kan gi utslag i alt fra tretthet til hormonelle ubalanser.
Har du hørt om spermidin? Denne naturlige forbindelsen, som finnes i matvarer som hvetekim og modne oster, kan være hemmeligheten bak å bremse aldringsprosessen.
Lyst til å bake, men spiser egentlig ikke julekaker? Kanskje du har lyst til å lage noen spiselige julegaver også?
Enkel og kjempegod vegetargryte med poteter, linser, tomater og eksotisk krydder.
Har du noen ganger lurt på hvorfor du kan få lyst på søtsaker etter at du har spist deg stappmett på middag?
Pølser med hjemmelaget potetstappe, rotgrønnsaker og sterk sennep kan være skikkelig god høstmat. Men da gjelder det å velge riktige pølser!
Nøtter er en naturlig energi- og næringsrik råvare som på mange måter kan berike kosten vår.
Har du lyst til å holde deg ung, frisk og funksjonell så lenge som mulig? Da bør du lese videre!
Gresskar er mer enn halloweenpynt, den er en deilig kalorifattig antioksidantkilde.
Visste du at quinoa, bokhvete og amarant ikke er ekte korn? Men de har mange helsefordeler!
Bruker du honning i teen, kokosblomstsukker når du baker, eller lønnesirup over pannekakene fordi du tror det er sunnere enn hvitt sukker? Da bør du lese videre!.
Krydder og urter gir ikke bare maten smak, men gjør den også langt sunnere.
Har du blåbær i fryseren som du ikke vet hva du skal bruke til? Da bør du lage denne blåbærpuddingen!
Stoffer i maten kan gi bedre helse og bremse aldring.
Grønnkål er en fantastisk grønnsak, som stortrives i vår norske natur. I en herlig grønn pesto blir den perfekt til hjemmelaget pasta.
Dersom vi alle skal spise fisk i tråd med anbefalingene, går vi tom for fiskeolje.
Sunt med frø, men se opp for noen av dem!
Sosiale medier flommer over av påstander om at planteoljer, særlig frøoljer, er giftige og usunne.
Et lavt seleninntak kan være en medvirkende faktor til sykdom og dårlig helse.
Hjemmelaget majones er enkelt å lage og smaker mye bedre enn den du får i butikken. Trikset er å bruke ingredienser med samme temperatur, og å være veldig tålmodig når man sper med oljen.