• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Dette visste du ikke om økologisk mat

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. juni 2011

Økologisk mat er ikke alltid sunnere, men noen økologiske matvarer kan være bedre enn andre.

Ytrefilet av lam med piperade

Detaljer
Skrevet av: matprat.no
Publisert 14. juni 2011

Piperade er et klassisk fransk tilbehør, ikke så altfor ulikt ratatouille.

BraMat tester iskaffe

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 14. juni 2011

Det finnes sunnere drikker, men noen iskaffer er helt klart bedre enn andre.

Ytrefilet med aspargesbønner

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 10. juni 2011

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

Ytrefilet med chilikål

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 10. juni 2011

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

BraMat tester yoghurt til barn

Detaljer
Skrevet av: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh
Publisert 31. mai 2011

Hvilken yoghurt bør du gi barnet ditt?

Jamaicapanne

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Maten på Jamaica er vanligvis godt krydret og tung, basert bla på kjøtt og ris, ofte garnert med kokosmelk.

Japansk biffsuppe

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Japanere er kjent for god kvalitetsmat. Ta frem pinnene og nyt denne retten.

Ingefærlam i wok

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Wok er en dyp rundbunnet stekepanne som brukes i Kina, men som i dag er kjent over hele verden og brukes mye.

Indrefilet surret i spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!

Foto: Astrid Hals/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Indrefilet med kiwi og papaya

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Svinekjøtt sammen med frukt er utrolig godt. Skulle det være vanskelig å få tak i papaya kan du bruke pære i stedet.

Indisk hønsesuppe med karri

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Når du har kokt høns får du mye god kraft som er ideelt til supper. Noe av hønsekjøttet kan du bruke i suppa.

Høstsuppe med kylling

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Hvitvins- og smørdampede grønnsaker

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Sommerens friske grønnsaker på grillen. Det er nydelig og fargesprakende tilbehør til grillmat.

Hot curry

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Ingefær har vært dyrket i Kina, India og flere afrikanske land i mange tusen år. Frisk ingefær er nydelig i kjøttretter. Bli kjent med den. I denne retten er det frisk ingefær.

Honningmarinert skinkebiff

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Skinkebiff er flott grillmat. En marinade av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir nydelig smak. Her får du både søtt og salt.

Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Lag kyllingsalat på en ny og morsom måte!

Hotte koteletter på 1-2-3

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Lyst på noe sterkt? Tabasco, rød chili og karri setter en skikkelig piff på hverdagen. Krydre svinekotelettene med denne blandingen og du vil få en het opplevelse.

Hotte kjøttkaker

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Kjøttkaker har i mange år vært en av grunnstenene i det norske kjøkken. Men i den senere tid er det kommet mange varianter av kjøttkakene. Her er en oppskrift på en sterkere og mer aromatisk variant.

Hjemmelaget potetmos

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. mai 2011

Så enkelt og så godt! Potetmos fra pose blir aldri det samme igjen etter dette…

Grønnsaksuppe med strimlet svinekjøtt

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Grønnsaksuppe med svinekjøtt har du kanskje ikke prøvd før? Denne er kjempegod og full av viktige næringsstoffer.

Gulrotsuppe

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Gulrotsuppe er en sunn, fyldig og fargerik suppe med mye smak.

Guacamole

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Moset avocado med hvitløk, chili, sitronsaft og krydder smaker kjempegodt. Brukes som dipp eller tilbehør til f.eks. grillmat.

Gulasj med kyllingkjøttdeig

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 21. mai 2011

Ungarerne elsker sin lekre, røde gulasj som tradisjonelt lages med storfekjøtt. Vi har gjort en liten hverdagslig vri på oppskriften og bruker i stedet kyllingkjøttdeig.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  417

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  292

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  110

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 54 av 60

  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58

Siste fra bramat.no

Derfor bør flere kvinner bruke kreatin

Næringsstoffer

Beinskjør av å trene for mye?

Helse

Pilates med fokus på mage

Webtrening yoga og pilates

Derfor bør du lytte til ernæringsforskerne

Kosthold
Sjokoladegrøt med banan og bringebær

Sjokoladegrøt med banan og bringebær

Frokost

Dårlig mage av antibiotika

Helse

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern
  • Informasjonskapsler
  • Kontakt